Dijous, 26 de maig de 2022

Més ecològic i menys despesa

 

Fer un ús més racional de la buata / Arxiu

Més ecològic i menys despesa

Reduir l’impacte ecològic i l’estalvi econòmic són els objectius de la nova mesura que s’acaba d’aplicar al CON i que implica la racionalització del consum de buata.

Albert Piqué / 25.05.12 - 13:11h

Darrerament s’ha fet una prova pilot al CON de Ponent per fer un ús més racional de la buata, en què s’eliminen els dispensadors i s’entrega a cada conductor una quantitat predeterminada. Si algun conductor en necessita més quantitat, en pot disposar sempre que ho demani. Amb l’aplicació d’aquesta mesura, a Ponent  s’ha aconseguit una reducció d’un 50% del consum d’aquest fungible.

Tot i que la mesura pugui semblar menor, al CON d’Horta es van consumit durant l’any passat 1.694 rotlles. L’objectiu per a aquest any és reduir-ne el consum en un 40%.

Així, doncs, a partir d’aquest mes s’aplicarà aquesta nova mesura que anirà acompanyada d’un procés de reciclatge de la buata no utilitzada i que es trobi a l’interior dels vehicles durant el proveïment de carburant. Tot plegat ens permetrà minimitzar encara més l’impacte de la nostra activitat i, alhora, aconseguir una reducció de les despeses del CON tan necessàries en la conjuntura econòmica actual.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB